CONVOCATS ELS PREMIS CASTELLITX 2019

 

Algaida, 14 d'agost de 2018.

 

Amb l’objectiu de promoure la llengua i cultura catalana, pròpia de les Illes Balears, i de fomentar les activitats culturals, en l’àmbit de la creació literària i d’investigació, i artístiques en l’àmbit de fotografia i arts plàstiques, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Algaida convoca els Premis Castellitx 2019 en les següents modalitats:

 

XLIII Premi de Poesia: Col·lecció de poemes, original i inèdita, de tema lliure d’una extensió màxima de cent quaranta versos.

 

XLIII Premi Pere Mulet Cerdà de Narració Curta: Una composició en prosa, original i inèdita, de tema lliure d’una extensió màxima de quinze fulls.

 

XLI Premi Llorenç “Móra” de Poesia Popular (Glosat): Glosa o conjunt de gloses, originals i inèdites, de tema lliure d’una extensió mínima de vint versos.

 

XXIV Premi d’Investigació: Un treball de recerca de temàtica relacionada amb el Municipi d’Algaida en qualsevol àmbit —ciències socials, ciències naturals, ciències polítiques, dret, estudis literaris, biografies, bibliografies, etc.—, amb una extensió mínima de vint-i-cinc folis i una màxima de cent cinquanta.

 

XVIII Premi de Fotografia: Una fotografia de tema lliure, original i inèdita, en blanc i negre o color.

 

X Premi de Pintura: Una obra original sense limitació de tema, matèria, format i tècnica.

 

VII Premi Juvenil de Narració Curta per a joves de 14 a 17 anys: Una composició en prosa, original i inèdita, de tema lliure d’una extensió màxima de quinze fulls.

 

V Premi Musical. 2019: Composicions per a Banda de Música: Poden optar al premi les composicions corals de nova creació, originals i inèdites.

 

Els treballs que optin a les modalitats de creació literària i d’investigació han d’estar redactats en llengua catalana.

 

El guardons consisteixen en la Rosa d’Or de la Pau i un premi en metàl·lic de 500 euros per a cada modalitat.

 

Les bases completes es poden consultar i descarregar al lloc web dels Premis, accessible des de www.ajalgaida.net, la pàgina oficial de l’Ajuntament d’Algaida. En aquest espai virtual, a més de tota la informació sobre la convocatòria dels Premis Castellitx, hi podeu trobar el llistat de tots els autors i obres guardonats des de la creació dels guardons, l’any 1968, i una mostra de les obres guardonades amb accés lliure i gratuït.

 

La pàgina web dels Premis també inclourà, a partir del moment en que finalitzi el termini de presentació de treballs, una exposició virtual de totes les fotografies i obres de pintura que participen en aquesta edició de 2019.

 

El lliurament dels guardons del Premis Castellitx 2019 tindrà lloc durant la Nit de la Cultura que se celebrarà a l’auditori del casal Pere Capellà d’Algaida dilluns, dia 22 d’abril 2019. Amb antelació, la decisió del Jurat s’haurà fet pública.

Please reload

GUARDONATS ALS PREMIS CASTELLITX 2020

07/09/2020

1/7
Please reload

Please reload

Please reload

PREMIS CASTELLITX

Ajuntament d'Algaida

C/ del Rei, 6 · 07210

Algaida · Illes Balears

© Ajuntament d'Algaida, 2015-2019. Responsable del web: Bartomeu Salas Mascaró. Created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now