top of page

GUARDONATS ALS PREMIS CASTELLITX 2018. VEREDICTE DEL JURAT 2018


Algaida, 20/03/2018. Dissabte, dia 17 de març de 2018, es reuní a la vila d’Algaida el Jurat dels Premis Castellitx i acordaren concedir:

XLII Premi de Poesia:

Rosa d’Or de la Pau i premi en metàl·lic de 500 Euros: Treball núm. 6 titulat Papers de la ruta de la seda de Lluís Font i Olivé, de Torrelavit, Barcelona.

XLII Premi Pere Mulet Cerdà de Narració Curta:

Rosa d’Or de la Pau i premi en metàl·lic de 500 Euros: Treball núm. 117 titulat Venjança i llei, d’Asunción Cesena Caparrós, de Mataró, Mallorca.

XL Premi Llorenç “Móra” de Poesia Popular (Glosat):

Rosa d’Or de la Pau i premi en metàl·lic de 500 Euros: Treball núm. 119 titulat Governar el nostre present de Josep Pizà Vidal, d’Inca, Mallorca.

X Premi de Pintura

Rosa d’Or de la Pau i premi en metàl·lic de 500 Euros per l’obra titulada Paisaje de Toro (Zamora) de José María Díaz Martínez, de Madrid.

IV Premi Musical. Composicions per a conjunt coral

Rosa d’Or de la Pau i premi en metàl·lic de 500 Euros: Treball núm. 102 titulat Retrobament de Pedro Aguiló Jiménez, de Palma, Mallorca.

Així mateix, acordaren declarar deserts els següents premis:

XXIII Premi d’Investigació

XVI Premi de Fotografia

VI Premi Juvenil de Narrativa Curta

Les obres guardonades en l’àmbit literari seran publicades a la Col·lecció Binària, edicions digitals de l’Ajuntament d’Algaida, accessible des de la pàgina oficial de l’Ajuntament d’Algaida www.ajalgaida.net.

El Jurat d’aquesta edició ha estat format per:

Àmbit Literari i d’Investigació:

Miquel Bezares Portell

Pere Fullana Puigserver

Gabriel Janer Manila

Miquel Serra Roig

Àmbit de Fotografia

Joan Capellà Galmés

Maria Josep Mulet Gutiérrez

Agustí Torres Domenge

Àmbit Arts Plàstiques:

Lluís Maraver Moreno

Gabriela Seguí Aguiló

Àmbit Musical:

Francesc Batle Pons

Antoni Mulet Barceló

Josep Prohens Julià

El lliurament dels guardons dels Premis Castellitx 2018 tendrà lloc durant la NIT ALGAIDINA DE LA CULTURA, la festa literària que se celebrarà a l’auditori del casal Pere Capellà d’Algaida dilluns, dia 2 d’abril de 2018 a les 19.00 hores.

La NIT ALGAIDINA DE LA CULTURA constarà de dues parts: 1) Lliurament dels Premis Castellitx, amb menció especial a Josep Maria Llompart de la Peña, jurat dels Premis Castellitx, amb motiu de l’Any Llompart. 2) Concert a càrrec dels professors de l’Escola Municipal de Música d’Algaida.

La Nit Algaidina de la Cultura serà transmesa en directe per Titotieta Ràdio, emissora municipal d’Algaida, a través del 107.7 de l’FM i per Internet a www.titoieta.cat.

A l’edició de 2018 s’hi ha presentat un total de 166 obres, distribuïdes en les següents modalitats dels àmbits literari, investigació, fotografia, arts plàstiques i musical.

Més informació: 971 66 56 79 o biblioteca@ajalgaida.net (Bartomeu Salas, coordinador. Biblioteca Municipal).

ARXIU DE NOTÍCIES
bottom of page