top of page

ELS GUARDONATS A L'EDICIÓ DE 2016 DELS PREMIS CASTELLITX


Dissabte dia 12 de març de 2016, a la vila d’Algaida, es reuní el Jurat dels Premis Castellitx i acordaren concedir:

XL Premi de Poesia: Rosa d’Or de la Pau i premi en metàl·lic de 500 Euros: Treball núm. 83 titulat L'ordre del foc de Jesús Pacheco Julià, de Sant Celoni, Barcelona.

Treball Núm. Títol

1 En hores d'insomni

55 Port de mar final

58 Pluja minsa de primavera

78 Terminals

87 La cendra del temps

94 Arraps i xarop

116 Es-cup...

121 Die Luft des Lebens

XL Premi de Narració Curta: Rosa d’Or de la Pau i premi en metàl·lic de 500 Euros: Treball núm. 124 titulat Mons, d’Isabel Quintana Carrillo, de Palma, Mallorca.

Treball Núm. Títol

47 Bitllet d'anada

61 Asal

62 Els fills de la Raquel

86 El secret blanc

88 La farmacèutica i el viatger

98 Les primeres sabates

115 Petit caprici

126 Gelosia

XXXVIII Premi Llorenç “Móra” de Poesia Popular (Glosat): Rosa d’Or de la Pau i premi en metàl·lic de 500 Euros: Treball núm. 11 titulat El meu pis de la badia de Bartomeu Cifre Cerdà, des Port de Pollença, Mallorca.

XIV Premi de Fotografia Rosa d’Or de la Pau i premi en metàl·lic de 500 Euros: Fotografia núm. 26 titulada Ventanas, de José Urbano Suárez, de Torrent, València.

IV Premi Juvenil de Narrativa Curta Rosa d’Or de la Pau i premi en metàl·lic de 500 Euros: Treball núm. 5 titulat L’anorat groc d’Etna Miró Escobar, de Lleida.

VIII Premi de Pintura Rosa d’Or de la Pau i premi en metàl·lic de 500 Euros per l’obra titulada Voladors d’Alexandra Castillo Campoy, de Son Servera, Mallorca.

Obres finalistes

Treball 5: Ars vivendi Llull

Treball 15: Algas

Treball 18: Les mans

II Premi Musical. Composicions per a música coral Rosa d’Or de la Pau i premi en metàl·lic de 500 Euros: Treball núm. 142 titulat Llibre d'Amic e Amatde Bernat Gerard Quetglas Torelló, de Sa Cabaneta, Marratxí, Mallorca.

El Jurat d’aquesta edició ha estat format per:

Àmbit Literari i d’Investigació: Pere Fullana Puigserver, Gabriel Janer Manila, Pere Mulet Cerdà Antoni Vidal Ferrando.

Àmbit de Fotografia: Joan Capellà Galmés, Maria Josep Mulet Gutiérrez

Àmbit Arts Plàstiques: Lluís Maraver Moreno, Lourdes Sampol Noguera

Àmbit Musical: Baltasar Bibiloni Llabrés, Antoni Mulet Barceló, Josep Prohens Julià

El lliurament dels guardons dels Premis Castellitx 2016 tendrà lloc durant la NIT ALGAIDINA DE LA CULTURA, la festa literària que se celebrarà a l’auditori del casal Pere Capellà d’Algaida dissabte, dia 7 de maig de 2016.

La Nit Algaidina de la Cultura serà transmesa en directe per Titotieta Ràdio, La ràdio de les bèsties, emissora municipal d’Algaida, a través del 107.7 de l’FM i per Internet a www.titoieta.cat.

ARXIU DE NOTÍCIES
bottom of page