ÀMBIT FOTOGRAFIA

fot ex.png

EXPOSICIONS VIRTUALS DE FOTOGRAFIA

01 BASES PC2022 JPG COBERTA.jpg

BASES COMPLETES

TOTES LES MODALITATS

(descàrrega PDF)

ÀMBIT DE FOTOGRAFIA

XXV Premi Joan Balaguer Mulet de Fotografia

A partir de l'edició de 2022, el Premi de Fotografia passa a ser totalment digital. En conseqüència, no s'admetran obres en paper. Trobareu tota la informació a les bases.

 

BASES DE L'ÀMBIT DE FOTOGRAFIA

Premi Joan Balaguer Mulet de Fotografia

Bases del XXI Premi Joan Balaguer Mulet 2022
de Fotografia
Pitjau el logotip per a descarregar-vos-les.

Bases del XXI Premi Joan Balaguer Mulet 2022
de Fotografía
Pulse el logotipo para descargarlas.

La modalitat de fotografia dels Premis Castellitx es convoca des de l'any 2002 amb l'objectiu de fomentar i difondre l'art de la fotografia. 

A cada convocatòria es duu a terme una exposició virtual de les obres que hi participen amb la finalitat de mostrar-les públicament. Les fotografies guardonades passen a formar part del fons de l'exposició permanent situada al casal Pere Capellà d'Algaida.

Conditions of the XXI Joan Balaguer Mulet 2022
Photography Prize
Click on the logo to download

Guardons i dates claus dels Premis Castellitx 2022
Pitjau el logotip per a descarregar-vos-ho.

Joan Balaguer Mulet (Algaida, 1921- 2018). Obrí el seu primer estudi de fotografia l'any 1945, al carrer del Laberint d'Algaida. Des de llavors, participà activament en el desenvolupament cultural del municipi com a professor de pintura, de dibuix, fotògraf i actor de teatre a més de la seva tasca com a president de l’Associació de la Gent Gran d’Algaida, Pina i Randa.

L’Ajuntament d’Algaida recollí en el llibre Fotografies de l’arxiu de Joan Balaguer Mulet (Col·lecció Seqüencial; 1. Algaida, 2009) una mostra de les imatges captades al llarg de tota una vida de fotògraf.

 

L’Ajuntament Plenari, dia 25 de setembre de 2018, aprovà per unanimitat que el Premi de fotografia que anualment es convoca dins el marc dels Premis Castellitx passàs a anomenar-se Premi Joan Balaguer Mulet de Fotografia.