top of page

ÀMBIT FOTOGRAFIA
XXII PREMI JOAN BALAGUER MULET DE FOTOGRAFIA

fot ex.png

EXPOSICIÓ VIRTUAL DE FOTOGRAFIES PRESENTADES

EXPOSICIÓN VIRTUAL DE FOTOGRAFIAS PRESENTADAS

VIRTUAL EXHIBITION OF THE WORKS

Ancla 1

La modalitat de fotografia dels Premis Castellitx es convoca des de l'any 2002 amb l'objectiu de fomentar i difondre l'art de la fotografia. 

A cada convocatòria es duu a terme una exposició virtual de les obres que hi participen amb la finalitat de mostrar-les públicament. Les fotografies guardonades passen a formar part del fons de l'exposició permanent situada al casal Pere Capellà d'Algaida.

Joan Balaguer Mulet (Algaida, 1921- 2018). Obrí el seu primer estudi de fotografia l'any 1945, al carrer del Laberint d'Algaida. Des de llavors, participà activament en el desenvolupament cultural del municipi com a professor de pintura, de dibuix, fotògraf i actor de teatre a més de la seva tasca com a president de l’Associació de la Gent Gran d’Algaida, Pina i Randa.

L’Ajuntament d’Algaida recollí en el llibre Fotografies de l’arxiu de Joan Balaguer Mulet (Col·lecció Seqüencial; 1. Algaida, 2009) una mostra de les imatges captades al llarg de tota una vida de fotògraf.

 

L’Ajuntament Plenari, dia 25 de setembre de 2018, aprovà per unanimitat que el Premi de fotografia que anualment es convoca dins el marc dels Premis Castellitx passàs a anomenar-se Premi Joan Balaguer Mulet de Fotografia.

BASES PC2023 2.png
  • XXII Premio Joan Balaguer Mulet de Fotografía

  • XXII Joan Balaguer Mulet Photography Prize

    ÁMBITO DE FOTOGRAFÍA · PHOTOGRAPHY CATEGORY

Per favor, abans d’enviar qualsevol treball, revisau les bases per tal que la vostra obra no sigui declarada fora de concurs per qüestions formals.

Per a dubtes o més informació:
premiscastellitx@ajalgaida.net
971 66 56 79

DESCARGA

DOWNLOAD

bottom of page